ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δευτ.- Παρασκ. : 9:00-17:00
Σάββατο-Κυριακή Κλειστά
Τηλ. Επικοινωνίας
2810-380762
Διεύθυνση
ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, Οδός Β3,  Τ.Κ. 71601

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Image

Η ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ FIRE

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το έτος 1963 και λειτούργησε σαν ατομική επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών:

  1. Είδη λεμοναδοποιίας και ποτοποιίας
  2. Εμφιάλωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2)
  3. Πωλήσεις και αναγόμωση πυροσβεστήρων

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Από το 1975 λειτούργησε σαν Ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Ι.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Ε.Π.Ε & ΥΙΟΙ Ο.Ε με το ίδιο αντικείμενο εργασιών και από το 1985 λειτουργεί ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία Ι.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Ε.Π.Ε και από το 2018 λειτούργησε και η θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ FIRE IKE με τις πιο κάτω δραστηριότητες με συνεργασία των εταιρείων.
  • Μελέτη, έρευνα, προμήθεια, τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων Πυροπροστασίας και εκπαίδευση προσωπικού πάνω σε συστήματα πυρασφάλειας
  • Εγκεκριμένο Κέντρο Επανελέγχου σιδηρών φιαλών
  • Εμφιάλωση διοξειδίου του άνθρακα (CO2)
  • Πωλήσεις και αναγομώσεις πυροσβεστήρων

Η ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ FIRE ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ.

• Παροχή Υπηρεσιών Συντήρησης κάθε είδους πυροσβεστικού εξοπλισμού
• Σχεδιασμός, Προμήθεια & Εγκατάσταση Μονίμων Συστημάτων Πυρόσβεσης
• Έρευνα & Ανάπτυξη νέων συστημάτων πυρόσβεσης

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Ένας πυροσβεστήρας είναι αναγκαίο να υπάρχει σε κάθε χώρο (σπίτι, γραφείο, εργαστήριο, αυτοκίνητο) για την καταστολή πυρκαγιών στο αρχικό τους στάδιο, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας. Γι’ αυτό το λόγο σε ορισμένες περιπτώσεις η ύπαρξη πυροσβεστήρων και άλλων μέσων πυροπροστασίας και πυρανίχνευσης επιβάλλεται από την ελληνική νομοθεσία.
Εάν δεν έχετε κανένα πυροσβεστήρα θα σας συμβουλεύαμε να προμηθευτείτε και να ενημερωθείτε από εμάς για τον τρόπο λειτουργίας τους σε περίπτωση που χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσετε.

Image
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΙΔΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
“ Χρόνια τώρα συνεργαζόμαστε με την Damanakis Fire για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων μας στο εργοστάσιο μας. Η άμμεση ενημέρωση για τις ανάγκες της επιχείρησης μας και ο επαγγελματισμός στον χρόνο παράδοσης είναι άψογος"
“ Στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου μας εμπιστευτήκαμε την μελέτη πυρασφαλείας μας και την τοποθέτηση των μηχανισμών πυρόσβεσης στην Damanakis Fire και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Εμπιστευτήκαμε τους καλύτερους επαγγελματίες. ”
“ Σαν υπεύθυνος σε πολλούς χώρους εστίασης έχω επιλέξει χρόνια τώρα να συνεργάζομαι με την Damanakis Fire. Έχει αποδειχθεί ότι σε δύσκολες στιγμές η σωστή μελέτη τους και η σωστή τοποθέτηση μέσων πυρόσβεσης από τους ειδικούς της εταιρείας έσωσαν πρόσωπα και επιχειρήσεις από τα χειρότερα.”
© Copyright 2023 Damanakisfire.gr. All Rights Reserved.

Search